Afrika.no Meny


Denne gjesteserien er produsert av Fellesrådet for Afrikas utvalg for anstendig arbeid og publiseres av Nettmagasinet Afrika.no i forbindelse med Fellesrådet for Afrikas kampanje for en ny menneskerettighetslov for næringslivet.


Hver episode vil starte med et kunstverk som forteller om menneskers følelser og med det som utgangspunkt lar vi samtalen få utvikle seg. Programleder er Celina Jerman Bright-Taylor.

Kan kunsten åpne opp for et annet utgangspunkt for samtale? Kan det hjelpe oss å starte samtalen fra et sted hvor mennesket og menneskelige opplevelser står i sentrum? Gjennom denne podkastserien skal vi lytte til kunstverk og snakke med mennesker som jobber i, eller tett på, næringslivet, og forstå hvordan de mener næringslivet påvirker eller bør påvirke menneskers emosjonelle tilknytning til samfunnet de lever i. Vi skal forsøke å ikke kritisere, men utfordre samtalepartnerne våre til å tenke videre og jobbe med sin egen forståelse av påvirkningen næringslivet har på menneskers liv.

Bedriftsdatabase

Informasjonen i bedriftsdatabasen er basert på offentlig tilgjengelig informasjon om selskapene og på direkte etterspurt informasjon. Siste oppdatering av bedriftsdatabasen ble gjennomført i 2021. Dersom du er et selskap eller et enkeltindivid som ser mangler eller behov for oppdatering må du gjerne ta kontakt med Fellesrådet for Afrika.