Afrika.no Meny

Velkommen til Afrika.no – Norges fremste nettmagasin om Afrika og det afrikanske!

I Nettmagasinet Afrika.no finner du fortellinger om Afrika du ikke finner andre steder. Vi gir deg et nyansert bilde gjennom reportasjer, analyser, essays og kommentarer som belyser alt fra kultur, idehistorie og filosofi til samfunnsliv, politikk og økonomi.

Vi i Afrika.no ønsker å styrke samtalen om Afrika i Norge. Vi arbeider for å skape og formidle en journalistikk som gjør Afrika mer tilgjengelig og interessant i Norge. Det gjør vi gjennom å utvikle kvalitetsartikler og god langlesing. Vi formidler mange spennende og innovative skribenter med tilknytning til det afrikanske kontinentet og fra vårt gode nettverk blant Afrika-kjennere i Norge. Vi er stadig på utkikk etter nye stemmer.

Afrika.no-redaksjonen er en uavhengig redaksjon og arbeider i tråd med Redaktørplakaten og pressens Vær Varsom-plakat. Afrika.no er en del av Fellesrådet for Afrikas satsing på informasjonsformidling og kunnskapsutvikling. Vi opererer under samme visjon som Fellesrådet for Afrika: Å være Norges fremste aktør på spørsmål om Afrika.

Vår visjon: En styrket samtale om Afrika og det afrikanske i Norge.


Redaksjonen

Her er vår redaksjon - ta kontakt om du har lyst til å bli en av oss! Epost til: rahwa@afrika.no

Rahwa Tilahun Yohaness- Redaktør

Christopher Lillehagen Hansen – Redaksjonsmedlem

Nora Baudelocq-Klaseie - Redaksjonsmedlem

Guri Charlotte Wiggen - Redaksjonsmedlem

Solveig Holmedahl - Redaksjonsmedlem

Samuel Noko - Redaksjonsmedlem

Selma Sofia Forfod Yssen - Redaksjonsmedlem

Nasra Roble - Redaksjonsmedlem

Vil du skrive for Afrika.no? Kontakt oss med forslag, kommentarer eller ideer på rahwa@afrika.no

Følg oss

Følg oss på Facebook og Twitter og Instagram!

Bedriftsdatabase

Informasjonen i bedriftsdatabasen er basert på offentlig tilgjengelig informasjon om selskapene og på direkte etterspurt informasjon. Siste oppdatering av bedriftsdatabasen ble gjennomført i 2021. Dersom du er et selskap eller et enkeltindivid som ser mangler eller behov for oppdatering må du gjerne ta kontakt med Fellesrådet for Afrika.