Afrika.no Meny
Podcast

Afripod: Activism & Inequality in Kenya

Young human rights defender, Daisy Abwao, talks about the consequences and concerns relating to the current debt crisis in Kenya. She addresses the importance of young activism, and what changes she hope can be made to improve human rights conditions.

This episode is hosted by Andrea Ruhaven and Synnøve Staff Johansen.


Har du spørsmål eller synspunkter på denne artikkelen? Vil du skrive for oss? Ta kontakt med redaksjonen: rahwa@afrika.noBedriftsdatabase

Informasjonen i bedriftsdatabasen er basert på offentlig tilgjengelig informasjon om selskapene og på direkte etterspurt informasjon. Siste oppdatering av bedriftsdatabasen ble gjennomført i 2021. Dersom du er et selskap eller et enkeltindivid som ser mangler eller behov for oppdatering må du gjerne ta kontakt med Fellesrådet for Afrika.