Afrika.no Meny

Velkommen til Afrika.no – den nye norske nettsiden for nyheter, debatt, kommentarer og analyse om Afrikaspørsmål! Vi håper at siden kan bli et forum for norske Afrika-interesserte, og at mange vil bidra med artikler og innlegg slik at siden kan speile mange sider av Afrikadebatten, både den norske og den internasjonale. 

Nettsiden Afrika.no er en naturlig videreutvikling av Fellesrådet for Afrikas satsing på informasjon og kunnskapsutvikling som viktig for å høyne nivået i norsk Afrikadebatt - og kanskje til og med bidra til en bedre norsk Afrikapolitikk. 

Vi håper siden kan bli et godt sted å være for alle Afrika-interesserte i Norge.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å skrive for oss!

Afrika.no blir redigert av en frivillig redaksjon under ledelse av en redaktør som er ansatt i Fellesrådet. I oppbyggingen av nettsiden har vi laget et tydelig skille mellom Afrika.no som redaksjonelt produkt og  Fellesrådets egne presentasjonssider. Denne måten å tenke på vil også ligge til grunn for det redaksjonelle arbeidet som blir gjort.

Vi håper alle Afrika-interesserte vil ha nytte av siden og ønske å bidra på Afrika.no!

Vil du skrive for Afrika.no? Har du et synspunkt du ønsker å formidle om noe som allerede står på siden? Ikke nøl med å ta kontakt! Send en mail til sigrun@afrika.no

Følg oss

Følg oss på Facebook og Twitter og meld deg på vårt nyhetsbrev Afrikainfo!

Algerie Angola Benin Botswana Burkina Faso Burundi Kamerun Kapp Verde Den sentralafrikanske republikk Tsjad Komorene Kongo-Kinshasa Djibouti Egypt Ekvatorial-Guinea Eritrea Etiopia Gabon Gambia Ghana Guinea Guinea-Bissau Elfenbenskysten Kenya Lesotho Liberia Libya Madagaskar Malawi Mali Mauritania Mauritius Marokko Mosambik Namibia Niger Nigeria Kongo-Brazzaville Rwanda São Tomé og Príncipe Senegal Sierra Leone Somalia Sør-Afrika Sudan Sør-Sudan Swaziland Tanzania Togo Tunisia Uganda Vest-Sahara Zambia Zimbabwe
Algerie
Angola
Benin
Botswana
Burkina Faso
Burundi
Den sentralafrikanske republikk
Djibouti
Egypt
Ekvatorial-Guinea
Elfenbenskysten
Eritrea
Etiopia
Gabon
Gambia
Ghana
Guinea
Guinea-Bissau
Kamerun
Kapp Verde
Kenya
Komorene
Kongo-Brazzaville
Kongo-Kinshasa
Lesotho
Liberia
Libya
Madagaskar
Malawi
Mali
Marokko
Mauritania
Mauritius
Mosambik
Namibia
Niger
Nigeria
Rwanda
São Tomé og Príncipe
Senegal
Seychellene
Sierra Leone
Somalia
Sør-Afrika
Sør-Sudan
Sudan
Swaziland
Tanzania
Togo
Tsjad
Tunisia
Uganda
Vest-Sahara
Zambia
Zimbabwe