Afrika.no Meny
sep 03

Rekrutteringsmøte - bli med i Fellesrådet for Afrika!

3. september, kl. 18:00-19:30
Fellesrådet for Afrika
Menneskerettighetshuset, Kirkegata 5
Facebook event

Ønsker du deg bedre kvalitet på norsk Afrika-debatt? Er du interessert i afrikansk politikk, økonomi eller utviklingsspørsmål? Har du lyst til å bidra i kampen for menneskerettigheter på det afrikanske kontinentet? Bli med i Fellesrådet! 

Fellesrådet for Afrika er en solidaritets- og menneskerettighetsorganisasjon som arbeider for å utfordre de politiske og økonomiske strukturene som hindrer en rettferdig utvikling i Afrika. 

Vi har per dags dato tre ulike landgrupper som arbeider med Nigeria, Etiopia og Angola. I tillegg har vi utvalg for anstendig arbeid, kvinne- og likestillingsutvalget, utvalg for kapitalflukt, samt Afrika.no - en redaksjonelt uavhengig redaksjon. De ulike gruppe- og utvalgslederne kommer på møtet for å fortelle mer om hva de arbeider med. 

Kom på informasjonsmøte mandag 3. september klokken 18:00, og finn ut hvor du passer inn i Fellesrådet. Vi serverer pizza, så fint om du gir beskjed om du kommer. 

Ta gjerne kontakt med Hilde Hunnålvatn på hilde@afrika.no for mer informasjon. 

For å lese mer om Fellesrådet og det vi driver med, gå inn på Afrika.no/fellesradet

Algerie Angola Benin Botswana Burkina Faso Burundi Kamerun Kapp Verde Den sentralafrikanske republikk Tsjad Komorene Kongo-Kinshasa Djibouti Egypt Ekvatorial-Guinea Eritrea Etiopia Gabon Gambia Ghana Guinea Guinea-Bissau Elfenbenskysten Kenya Lesotho Liberia Libya Madagaskar Malawi Mali Mauritania Mauritius Marokko Mosambik Namibia Niger Nigeria Kongo-Brazzaville Rwanda São Tomé og Príncipe Senegal Sierra Leone Somalia Sør-Afrika Sudan Sør-Sudan Swaziland Tanzania Togo Tunisia Uganda Vest-Sahara Zambia Zimbabwe
Afrika
Algerie
Angola
Benin
Botswana
Burkina Faso
Burundi
Den sentralafrikanske republikk
Djibouti
Egypt
Ekvatorial-Guinea
Elfenbenskysten
Eritrea
Etiopia
Gabon
Gambia
Ghana
Guinea
Guinea-Bissau
Kamerun
Kapp Verde
Kenya
Komorene
Kongo-Brazzaville
Kongo-Kinshasa
Lesotho
Liberia
Libya
Madagaskar
Malawi
Mali
Marokko
Mauritania
Mauritius
Mosambik
Namibia
Niger
Nigeria
Rwanda
São Tomé og Príncipe
Senegal
Seychellene
Sierra Leone
Somalia
Sør-Afrika
Sør-Sudan
Sudan
Swaziland
Tanzania
Togo
Tsjad
Tunisia
Uganda
Vest-Sahara
Zambia
Zimbabwe