Fellesrådet for Afrika Meny
22.-25.08.19

Vil du være frivillig under Oslo Afro Arts?

Vi er Oslo Afro Arts Festival (OAAF), en årlig festival som setter fokus kunst og musikk med bakgrunn i afrikansk tradisjon og kultur. OAAF er en videreføring av Zimfest Oslo- en zimbabwisk kultur- og musikkfestival, som har vært arrangert siden 2014. Men for å kunne fortsette festivalsuksessen er vi avhengige av flere frivillige ildsjeler! Vi ser etter individ som liker kunst, kultur og festival. Vi ønsker dere som kan bidra med talenter og smil for å gjøre Oslo Afro Arts festival 2019 til tidenes beste opplevelse både for deg og de besøkende. Ved interesse ber vi deg sende en e-post til volunteer@osloafroarts.no.

Gjennom Oslo Afro Arts Festival har vi som mål å eksponere og utdanne de enkelte verk og kollektive bidrag fra Afrikansk kultur. Festivalen finner sted på Grønland, hvor vi holder konserter og seminarer arrangert på ulike scener og lokaler. Vi har en rekke konsepter under festivalen som blant annet består av danseforestillinger, konserter, spoken- word/ poesi, foredrag og arrangementer for barn og unge. I tillegg til dette er arrangerer vi også afrikanske marked med slagord, mat, aktiviteter for barn og live- musikk.

Vi har også samarbeidet med en rekke festivaler, blant annet Oslo World, Mela-festivalen og Shoko -Festivalen, som er Zimbabwes største urban- culture festival. Vi startet dessuten i 2016 et kunstnerutveklingsprogram i samarbeid med nevnte Shoko-festival, som går under navnet A Spoken World. Gjennom dette prosjektet ønsker vi i OAAF å fremme nye talenter og profesjonelle utøvere, samt å være en plattform for samarbeid mellom internasjonale og nasjonale kunstnere og musikere.


Algerie Angola Benin Botswana Burkina Faso Burundi Kamerun Kapp Verde Den sentralafrikanske republikk Tsjad Komorene Kongo-Kinshasa Djibouti Egypt Ekvatorial-Guinea Eritrea Etiopia Gabon Gambia Ghana Guinea Guinea-Bissau Elfenbenskysten Kenya Lesotho Liberia Libya Madagaskar Malawi Mali Mauritania Mauritius Marokko Mosambik Namibia Niger Nigeria Kongo-Brazzaville Rwanda São Tomé og Príncipe Senegal Sierra Leone Somalia Sør-Afrika Sudan Sør-Sudan Swaziland Tanzania Togo Tunisia Uganda Vest-Sahara Zambia Zimbabwe
Afrika
Algerie
Angola
Benin
Botswana
Burkina Faso
Burundi
Den sentralafrikanske republikk
Djibouti
Egypt
Ekvatorial-Guinea
Elfenbenskysten
Eritrea
Etiopia
Gabon
Gambia
Ghana
Guinea
Guinea-Bissau
Kamerun
Kapp Verde
Kenya
Komorene
Kongo-Brazzaville
Kongo-Kinshasa
Lesotho
Liberia
Libya
Madagaskar
Malawi
Mali
Marokko
Mauritania
Mauritius
Mosambik
Namibia
Niger
Nigeria
Rwanda
São Tomé og Príncipe
Senegal
Seychellene
Sierra Leone
Somalia
Sør-Afrika
Sør-Sudan
Sudan
Swaziland
Tanzania
Togo
Tsjad
Tunisia
Uganda
Vest-Sahara
Zambia
Zimbabwe